Aktiviteter - ting å gjøre på Mageli

Det finnes ikke et kjedelig øyeblikk på Mageli Camping og Hytter. Enten du er 5 eller du er 50, finnes det alltid noe å bruke tiden på når du er gjest hos oss. Mageli Camping og Hytter er hele familiens campingplass!

 

Bading

Stort utendørs badebasseng, her er det alltid 25 grader varmt uansett vær. I tillegg til svømmebassenget har vi egen badestrand langs hele campingplassen i Gudbrandsdalslågen.

Les mer om bading på Mageli Camping her

Fiske

I Gudbrandsdalslågen som renner rett ved siden av campingplassen tas det hver sommer store fine ørreter! På fjellet i Øst og Vest finner man mange fine fjellvann og elver med godt fiske.

På Inatur sine sider kan du lese mer om fiske og jaktmuligheter i Øyer, klikk her for å lese mer og for å kjøpe fiskekort online

Lek og moro

Mageli Camping har to lekeplasser med trampoliner og andre lekeapparater. Vi har også fotballbane med mål og Volleyballbane. I tillegg holder vi kaniner og høner.

Båtuleie

Vi har utleie av vannsykler, kano og robåt

Tv-rom

Ferie får være ferie. Du er kanskje en av de som bare må ha med deg den neste episoden av din favorittserie? Eller morgendagens værmelding? Vårt flotte TV-rom står til din disposisjon.
 

Wifi

Vi har gratis wifi.

Fotturer i området

Rundt Mageli er det flere fine turmål innen rekkevidde. 

  • Kartberget
    Dette er en tur på ca 2 timer som du kan starte fra campingplassen - Be om kart/rutebeskrivelse i resepsjonen.
  • Vardkampen
    En fin tur opp på ett av Trettens historiske punkt fra gamle dager, turen tar ca 30 minutter hver vei

Be om rutebeskrivelse i resepsjonen 

Se flere turer/utflukter rundt Mageli Camping her