NY SKIBOK «35 turer i verdens beste skiterreng Hafjell – Øyefjellet – Nordseter – Sjusjøen»

Øyer Turskiløyper i samarbeid med frilufts-journalist Øyvind Wold, har nå laget en videreutviklet utgave av salgssuksessen «35 turer i verdens beste skiterreng».

Foruten turbeskrivelsene, er det lagt vekt på å få fram den unike tilretteleggingen og suverene løypeprepareringen i området.

  • Denne langrenns-destinasjonen tiltrekker både nybegynnere og OL-mestre på ski. Den har verdensklasse og vi ønsker å gi en samlet presentasjon av området, servicetilbudet og de beste turene her, sier Wold.
  • Boka er i stort format og vi tror at de mange snø- og vinterbildene vil være med på å skape ski-drømmer i regionen, både for hytteeiere, fastboende og turister.

Boka tar for seg turmuligheter ut fra fem forskjellige utgangspunkter, og har turer i diverse kategorier. Du finner blant annet forslag til korte familievennlige «Bli kjent»-turer, beskyttede uværsløyper, turer til serveringssteder, lengre snaufjellsrunder og toppturer med slående utsikt. For de som vil virkelig svette litt, kan for eksempel «Birken-testen» fra Mosetertoppen skistadion, med over tusen høydemeter stigning, være aktuell.

Bilder fra boka

Alle bilder: Geir Olsen/Øyvind Wold

Den nye utgaven har blant annet fått lagt inn høydeprofiler, tydeligere kart, dessuten QR-koder til digitale kart, for hver tur. I tillegg er kommet mange nye bilder, blant annet av den kjente sportsfotografen Geir Olsen.

Bokfakta

Utgiver:   Øyer turskiløyper
Forfatter: Øyvind Wold
Foto: Geir Olsen/Øyvind Wold
Design: Laura Van Arkelen
Kart: Bernt Bjørnsgård
Format: 132 sider, 28 x 28 cm
Pris: kr. 499
Selges: mosetertoppenskiline.no/nettbutikk  + Sport1-butikker i Lillehammer & omegn

***

Om forfatteren
Øyvind Wold.jpgØyvind Wold har i over tyve år skrevet og fotografert mye om sykkel og friluftsliv. Har gitt ut ti turbøker om sykkel og ski. Skriver for flere norske nettsider og magasiner, blant annet Friluftsliv, Syklistene, Terrengsykkel, Gruppetto sykkelsport, Utemagasinet, Snø&Ski og Padling. Over gjennom-snittlig interessert i sportsutstyr, og har gjennomført og publisert mer enn hundre produkt-tester.